The Relax Company brengt uw gezondheidsbeleid in kaart

Reeds meer dan 15 jaar is The Relax Company trendsetter in gezondheids- en welzijnsmanagement voor bedrijven en pleiten we voor het belang van een gezonde “Wheel4Balance”.  Met onze programma’s stimuleert u een gezonde werkomgeving met gezonde en gemotiveerde medewerkers.

cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-shutterstock_161791544-1-1.jpg

Meer en meer bedrijven zetten in op een werkbare en gezonde werkomgeving om mensen gezond en gemotiveerd aan de slag te houden. Gezonde en fitte werknemers zijn immers gelukkiger, presteren beter, verzuimen minder en zijn langer inzetbaar.

Een goed uitgewerkt preventief gezondheidsbeleid is dus geen overbodige luxe. Meer bewegen, gezonder eten en minder stress zijn de klassieke thema’s die aan bod komen in een gezondheidsbeleid. Gezondheid op het werk is echter veel meer en een gedeelde verantwoordelijkheid…

The Relax Company brengt uw gezondheidsbeleid in kaart. Ontdek onze programma’s:

challengework-pub

The Relax Company biedt u begeleiding bij de daadwerkelijke implementatie van een preventief gezondheidsbeleid. We doen dit vanuit een holistische aanpak met het model Wheel4Balance in combinatie met de methodiek “Gezondernemen & Co”. “Gezondernemen & Co” is een project van de Vlaamse overheid om de aandacht voor gezondheid op het werk te stimuleren.

Fijne dag en hopelijk tot binnenkort!

The Relax Company Team

kmop_label-aio-828x240

If you like us, tell others!