TRC°- The Relax Company is een erkende dienstverlener met een kwaliteitsregistratie binnen Werk en Sociale Economie. Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken.

Met de werkbaarheidscheque kan een onderneming advies, begeleiding en/of opleiding aankopen, waarbij telkens aandacht moet zijn voor het psychosociale welbevinden van de medewerkers, zoals vb de aanpak van een beleid rond het psychisch welbevinden en/of de mentale veerkracht/energie van werknemers (en werkgevers).

Omvang van de steun

  • steunpercentage van 60% per project (max 3 projecten)
  • maximale subsidie voorzien van € 10.000 per onderneming over een periode van één jaar (2022)
Registratienummer WSE: KDB000001941

Voor informatie omtrent de werkbaarheidscheques of om een aanvraag in te dienen kan u terecht op volgende website https://www.vlaanderen.be/werkbaarheidscheque-en-verhoging-kmo-portefeuille/werkbaarheidscheques-en-verhoging-kmo-portefeuille-aanvragen-en-ontvangen

Via deze instructievideo’s kan u gemakkelijk alle stappen doorlopen :

  • Hoe registreer ik mezelf en mijn organisatie in de ESF-applicatie?
  • Hoe vraag ik een werkbaarheidscheque of verhoging KMO-P aan in de ESF-applicatie?

Uiteraard helpen we u ook graag verder ivm met uw steunaanvraag. Stuur een mailtje naar veronique@relaxcompany.be en ontvang het infodossier met praktische informatie omtrent de aanvraag van de werkbaarheidscheque.