We kijken er met zijn allen naar uit om vanaf 9 juni terug te keren naar de werkvloer. Maar is dit wel voor iedereen zo vanzelfsprekend nu we gewend zijn geraakt aan het thuiswerken?

Het zal alweer heel wat flexibiliteit vragen van uw werknemers om een paar uur per week of per dag op kantoor te spenderen. Hou er rekening mee dat dit voor extra spanning en stress kan zorgen. Steek daarom uw medewerkers een hart onder de riem en ondersteun hen tijdens deze nieuwe overgangsfase met de mogelijkheid tot ontspanning wanneer ze het nodig hebben.

Met een Relax Corner in uw bedrijf voorziet u een inhuizige en veilige oplossing om het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers te ondersteunen.

Het concept is heel eenvoudig!

Met de Relax Corner krijgt u een ontspanningsruimte binnen het bedrijf, waar elke werknemer individueel, zonder begeleiding en volgens eigen bioritme een kort moment van lichamelijke en geestelijke ontspanning kan doorbrengen voor, tijdens of na de werkuren.

Relaxatie is de beste manier om een overactieve geest tot rust te brengen en uzelf een positieve ervaring te geven. Wanneer u in een ontspannen gemoedstoestand bent, kan u gemakkelijker loslaten en creëert men de meeste optimale mindset om de beste ideeën naar boven te laten komen.

In de Relax Corner neemt men plaats in een volautomatische massagestoel waarbij de reflexzones langsheen de ruggengraat worden gestimuleerd aan de hand van massagerollen die op en neer bewegen.

Ook voor de mentale ontspanning wordt gezorgd. Al uw medewerkers ontvangen het E-book, het Kleine Feel Good boekje boordevol tips rond ademhaling, relaxatie, meditatie etc.

Kortom, alles wat nodig is om van de relaxatiesessie een succes te maken en enkele relaxatietechnieken onder de knie te krijgen. Een sessie van 10 minuten in de Relax Corner is dus de ideale break en een welkome ontspanning voor lichaam en geest.

Praktisch en tarief :

Het massage programma duurt standaard 10 of 20 minuten en is makkelijk te gebruiken met behulp van de controller. Een praktische handleiding is voorzien.

Inhoud Relax Corner : massagestoel, bijzettafel, sfeerlamp, luchtzuiveraar op basis van  essentiële olie, decoratief tapijt, reinigingsmateriaal

Huurtarief : 650,00€ / 1 maand (Incl transport – excl btw)

1 maand extra :  15% korting

Voor info & reservatie : info@relaxcompany.be of bel Véronique op 0473 58 03 08

Back to the Office actie : Relax Corner