hrwellbeingbb

 

 

De HR&Wellbeing Breakfast Breaks brengen HR professionals met een gemeenschappelijk doel samen en inspireren voor meer welzijn op de werkvloer.

 

Meer “ontspanning” op de werkvloer

flowIedereen ervaart wel eens een moment van spanning of stress. In sommige gevallen is stress gezond, het helpt je lichaam door de crisis heen. Wordt de stress chronisch, dan is het hoog tijd voor meer ontspanning! Als je echt wil ontspannen is het belangrijk om te weten waar je spanning vandaan komt. Je kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau stress ervaren.

 

Tijdens deze Breakfast Break bieden we een verfrissende en ervaringsgerichte workshop waarin we de tools en onderbouwing geven voor meer ontspanning in je leven , zowel thuis als op het werk.

 • We laten je ervaren wat spanning versus ontspanning met je lichaam doet
 • Wat is de impact van mentale stress op onze concentratie, hoe maak je je hoofd leeg
 • Hoe beïnvloedt emotionele stress ons leven en werk
 • Hoe vind je de balans tussen de 4 niveaus van gezondheid : fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel
 • Hoe kan je zorgen voor meer ontspanning op de werkvloer.

Want medewerkers die relax naar het werk komen zijn gelukkiger waardoor de werksfeer positiever wordt, de betrokkenheid en motivatie groter en u een gezonde werkomgeving krijgt. Op termijn hebben niet alleen u en uw medewerkers maar ook uw organisatie hier baat bij.

Leuk extraatje!

Bovendien krijgt je er tijdens deze reeks een leuk extraatje bovenop. Je krijgt de kans om tijdens een mini-coaching persoonlijk kennis te maken met onze welzijnscoachen en specialisten. Dus heb je behoefte aan een voedingsadvies, wil je wel wat tips om beter te ademhalen, wil je weten wat je gelaat over je persoonlijkheid te vertellen heeft of wens je gewoon even te ontspannen tijdens bij één van onze bedrijfsmassages? Je kan vooraf je plaats reserveren zodra je bent ingeschreven voor de HR&Wellbeing Breakfast Break op de locatie naar keuze. (plaatsen zijn beperkt)

Programma 

Vanaf 8 uur staat een heerlijk en gezond ontbijt voor je klaar en ben je van harte welkom voor het volgende programma :

 • 08u00 – mini-coachings moments 15′ : stoelmassage, stretchmassage, natuurvoedingsconsult, ademtherapie, gelaatslezing, relaxatietherapie, O2Chair
 • 08u30 – een inspirerende workshop “Meer ontspanning op de werkvloer”
 • 09u30 – mini-coachings moments 15′ : stoelmassage, stretchmassage, natuurvoedingsconsult, ademtherapie, gelaatslezing, relaxatietherapie
 • 10u30 – de start van een fantastische dag met nog een leuke attentie!

Praktisch

U bent van harte welkom op één van de volgende locaties :

 • 12 oktober 2018 – Collitax –  Finlandstraat 1, 9940 Gent/Evergem
 • 19 oktober 2018 – Het Bolwerk –  Binnenfort Fort, Vestinglaan 55, 2650 Antwerpen/Edegem
 • 26 oktober 2018 – Transforma Bxl – Jules Bordetlaan 13, 1140 Brussel/Evere

Organisatie & Partners

De HR&Wellbeing Breakfast Breaks is een initiatief van The Relax Company. Reeds meer dan 15 jaar is The Relax Company trendsetter in gezondheids- en welzijnsmanagement voor bedrijven en pleiten we voor het belang van een gezonde “Wheel4Balance”.  Met onze welzijnsprogramma’s stimuleert u een gezonde werkomgeving met vitale en gelukkige medewerkers.

Met de steun van volgende partners:

collitax       gkmzsojz_400x400      bolwerk     bardoffice

Deelname en voorwaarden

Bent u HR manager, leidinggevende of als werknemer nauw betrokken bij de organisatie van het gezondheidsbeleid van uw bedrijf?

Dan bent u van harte welkom op de HR&Wellbeing Breakfast Breaks.

Deelnemen aan de HR&Wellbeing Breakfast Break is gratis*. Gelieve enkel uw aanwezigheid te bevestigen via het inschrijfformulier en u ontvangt een bevestiging met alle praktische informatie.  !! Bij afwezigheid zonder voorafgaande melding wordt een no show fee van €50 aangerekend – Kosteloos annuleren kan tot 3 dagen voor de start van het event.

Een Wellbeing Breakfast Break bij u op het werk? Dat kan ook! Contacteer ons via info@relaxcompany.be

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontmoeten op één van onze volgende HR&Wellbeing Breakfast Breaks!

Tot Binnenkort!

The Relax Company Team

*Enkel voor HR professionals met niet-commerciële doeleinden.

 

Bent u HR professional en heeft u een commercieel aanbod omtrent welzijn en gezondheid voor bedrijven? Heeft u interesse in een samenwerking met The Relax Company en wil u ons graag beter leren kennen? Dan ontmoeten wij u graag individueel!

 

Impressie Voorjaarsreeks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

29135038_10211550596701756_454378397_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA29391019_10211550594781708_240442222_o