kopie-van-kopie-van-kopie-van-kopie-van-say-cheers

Het grootste deel van de werkende bevolking werkt sinds maart op afstand vanwege het coronavirus. Er wordt verwacht dat de meeste werknemers in de toekomst voornamelijk thuis zullen werken. Leidinggevenden gaan op zoek naar nieuwe en creatieve alternatieven om ervoor te zorgen dat alle medewerkers gezond blijven en toegang hebben tot ondersteuning voor zowel hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid in deze onzekere tijden.

Dit vraagt een ommekeer in de aanpak van een preventief gezondheidsbeleid! Vooral bij thuiswerk wordt “gezondheid” bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Gezondheid op het werk is meer dan ooit een gedeelde verantwoordelijkheid.

Digitale gezondheidskalender

Hoe bereikt u een optimale ondersteuning van uw gezondheidsbeleid zonder fysieke aanwezigheid van een groot aantal werknemers in het bedrijf? In digitale tijden als deze is een online gezondheidsplatform een onmisbare tool geworden ter ondersteuning van een duurzaam gezondheidsbeleid.

The Relax Company en The Healthworks Company hebben de handen in elkaar geslagen om een “digitale gezondheidskalender” te lanceren: “The Wellbeing Club”.

The Wellbeing Club wil werkgevers structureeel ondersteunen bij een nieuwe digitale aanpak van het gezondheidsbeleid en de werknemers sensibiliseren, informeren en inspireren omtrent een nieuwe, bewustere en gezondere manier van leven. Iedere maand zetten we een actueel gezondheids thema in de kijker en bekijken we vanuit 4 dimensies hoe dit onderwerp ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn bepaald.

In The Wellbeing Club krijgen werknemers toegang tot volgende tools :

afbeelding1

 The Wellbeing Club is enkel toegankelijk voor leden maar we geven u graag vrijblijvend een digitale rondleiding.
Contacteer ons voor een afspraak!