Massage op het werk,  neemt stress weg bij uw werknemers

Bent u op zoek naar een eenvoudige maar efficiënte manier om uw werknemers even te ontlasten van de dagelijkse werkdruk? Dan is een massage op het werk de ideale oplossing.. Het hele jaar door staat ons professioneel team ter beschikking om uw medewerkers een massage op het werk aan te bieden. Wie regelmatig een efficiënt moment van ontspanning neemt, is beter uitgerust om met de drukte van alle dag om te gaan. Door een te hoge werkdruk zal veel kostbare energie verloren gaan waarbij men minder in staat is  om te relativeren en afstand te nemen.

Iedereen was weer heel tevreden over de massage. We hebben een moeilijke periode  achter de rug en dit terug kunnen aanbieden aan de mensen doet goed aan iedereen.

U kan kiezen uit de volgende bedrijfsmassages:

  • Stoelmassage
  • Shiatsu Break
  • Pencil Massage
  • Happy Feet Experience
  • Color Massage
  • Crystal Massage
  • Japanse Nek – en aangezichtsmassage
  • Pulse Massage
  • Stretch Massage

“Nogmaals bedankt voor de snelle reactie op mijn aanvraag en de vlotte organisatie! Ik wou ook nog even de drie masseurs bedanken – het hele team apprecieërde hun massage-talent enorm. Het was een heel leuk & aangenaam team ! Ik zal niet nalaten jullie aan te bevelen.”

Vraag nu een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier,

“Heel ontspannend, leuk met de muziek, geur, warme handen… Fijn om er even ‘uit’ te zijn. Zelfs die 15′ zorgen al voor een mentale boost.”

Ontdek nog meer voordelen van een massage op het werk : Voordelen Massage@work

Alle bedrijfsmassages worden gegeven op de kledij en duren 15 of max 20 minuten. Een sfeerpakket van aangepaste materialen, licht, geuren en muziek dragen bij tot een uniek en “zintuigen prikkelend” ervaringsmoment.

Voor een aangepaste offerte of een volledig overzicht met omschrijving van ons aanbod bedrijfsmassages: Meer informatie.

In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving is het voor ons belangrijk om te weten of u graag op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten. We willen u niet overweldigen met e-mails, maar we beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief “RelaxZine”.

RelaxZine brengt u 1 keer per maand op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunng van uw gezondheidsbeleid. U kan uiteraard ten alle tijden uitschrijven.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens serieus. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons privacy beleid.

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

 stoelmassage

Ontdek nog meer voordelen van een massage op het werk : Voordelen Massage@work