RelaxZine, houdt u maandelijks op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunng van uw gezondheidsbeleid.

Nieuw : Opleiding Corporate Health&Wellbeing Manager

Heeft u het al gemerkt? Er komt een nieuwe beweging op gang. Een beweging van enkele innovatieve bedrijven die “gezondheid op het werk” tot een kernonderdeel maken van de bedrijfsstrategie. Bedrijven die ervan overtuigd zijn dat “gezondheid op het werk” meer is dan wat leuke ideeën verzamelen en het opstellen van een actieplan. Deze bedrijven kiezen ervoor om “gezondheid op het werk” een volwaardige plaats te geven binnen de organisatie en toe te vertrouwen aan een Health&Wellbeing Manager. Overweegt u om een Health&Wellbeing Manager in te schakelen? Dan kunnen wij u daarbij alvast een steuntje in de rug geven. Vanaf 2019 lanceren we een nieuwe 2-daagse opleiding “Corporate Health&Wellbeing Manager. Meer info

Wellbeing Program in de kijker : Wellbeing@work mini-coachings

Een preventief gezondheidsbeleid legt de nadruk op het ondersteunen van de medewerkers op het vlak van gezondheid zoals bijvoorbeeld voldoende bewegen, lang zitten onderbreken, evenwichtig eten en je goed in je vel voelen op het werk.  Naast ons aanbod workshops lanceren we nu ook de mini-coachings. Is er bij uw werknemers behoefte aan een persoonlijke en individuele aanpak rond voeding, beweging, stressmanagement of een algemene gezonde levensstijl neem dan zeker even contact op en vraag naar het volledige overzicht van de wellbeing@work mini-coachings.

Learn& Inspire : Het effect van voeding op je hersenprestaties

We weten allemaal dat het eten van ‘gezond’ voedsel goed is voor onze lichamelijke gezondheid en ons risico op het ontwikkelen van diabetes, kanker, obesitas en hartziekten kan verminderen. Wat minder bekend is, is dat het eten van gezond voedsel ook goed is voor onze mentale en geestelijke gezondheid. In deze inspirerende video (4,52”) wordt je meegenomen op een fascinerende reis naar de wetenschap van de hersenen. Ontdek hoe je mentale degeneratie kan voorkomen, hoe je je hersenen vitaal en creatief houdt en hoe voedingsmiddelen het algemeen persoonlijk en psychisch welbevinden kan verhogen.

Wens je de RelaxZine maandelijks in je mailbox?

Schrijf je nu in

 

RelaxZine November