Gratis White Paper “7-stappenplan voor een duurzaam gezondheidsbeleid”

Work-Life-Balance programma’s maken meestal deel uit van het algemeen HR-beleid. Wetgeving inzake veiligheid en gezondheid kan een basis bieden bij het opstellen van een programma. Om te kunnen voldoen aan de behoeften van zowel de werknemers als de totale organisatie is een commitment van het management onontbeerlijk. Voor een succesvol en duurzaam beleid, zullen zowel werkgevers als werknemers hun verantwoordelijkheid nemen. Er zijn een aantal stappen die je als organisatie kan volgen bij het opstarten van een work-life-balance programma voor de werkplek.

Lees meer in deze gratis White Paper

 

Maak tijd voor meer Quality Time

We leven in een maatschappij waar iedereen non-stop bereikbaar is. Het grootste deel van onze bevolking heeft een account op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat. Sommigen maken bijzonder vaak tot overmatig gebruik van die sociale media. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat juist die mensen meer kans maken op een depressie of een burn-out. . Kan je moeilijk aan de verleiding weerstaan om je Facebook te checken? Wens je in het weekend liever geen mails te ontvangen via je smartphone? Betrap je jezelf erop dat je veel kostbare tijd en aandacht verspilt aan je digitatle tools.

Ontdek hier hoe je jezelf af en toe een digitale pauze kan gunnen!

Uitgetest en goedgekeurd!

 

Wellbeing@work Program in de kijker : Alles is water!

Alles is water! Klinkt dit gek in de oren? Als je weet dat ons lichaam voor +/-70% én de aarde voor 2/3 uit water bestaat, we zonder water na 3 dagen sterven en alle bekende levensvormen afhankelijk zijn van water. Tijdens deze workshop leren we het belang van water, waar komt het vandaan, wat betekent het voor de mens, welke watersoorten er zijn en hoe je een goed water van een minder goed water kan onderscheiden.  We gaan enkele waters proeven, want ook dat is een heel verhaal op zich.  Je zal ervaren hoe verschillend water kan zijn en hoe je een nieuwe waterkeuze maken.

Meer info

 

Bedrijfsmassage van de maand : Meditation@work

Elimineer stress, verhoog je creativiteit, en verbeter je algemene gezondheid en welzijn met deze krachtige binaural beats technologie in deze 20 minuten meditatie groepssessie. Het meditation@work programma zorgt voor een positieve energie en een helder hoofd waardoor u opnieuw met frisse moed aan het werk kan.

Meer info

 

We wensen u nog een ontspannen dag toe!

Het Relax Company Team

RelaxZine Mei