RelaxZine, houdt u maandelijks op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunng van uw gezondheidsbeleid.

Houden we contact na 25 mei?

In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving is het voor ons belangrijk om te weten of je graag op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten. We willen je niet overweldigen met e-mails, maar we beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief “RelaxZine”. RelaxZine, brengt je 1 keer per maand op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunng van je gezondheidsbeleid. Dus houden we contact? Schrijf je dan nu in voor RelaxZine.

Breng je bedrijf in beweging

Want beweging is een must als je actief wil meewerken aan je gezondheid. Een gewone dagelijkse routine kan je conditie en humeur al enorm bevorderen. De Company Wellbeing Move is de ideale bewegingsoefening die voor iedereen toegankelijk is. Of je sportief bent aangelegd of juist helemaal niet, het is een korte maar zeer krachtige oefening die je als een  dagelijks ritueel uitoefent. Wil je de instructievideo gratis in je inbox? Lees meer

Wist je dat…

… het hart van gezonde mensen niet regelmatig klopt? Het hartritme is heel complex. De tijd tussen twee hartslagen verschilt voortdurend. Dit verschil wordt de hartritmevariabiliteit of hartcoherentie genoemd. Dit heeft niets te maken met hartritmestoornissen. Hartritmevariabiliteit is een barometer voor de toestand van het autonoom zenuwstelsel en de zelfregulerende systemen in het lichaam, zoals de lichaamstemperatuur, de hormoonhuishouding, het immuunsysteem, de spijsvertering, de ademhaling en de hartslag. Lees meer

Nieuw : Stretch Massage

We hebben een nieuwe bedrijfsmassage in ons aanbod : de stretch massage. Deze massage uitgevoerd op de tafel of mat focust zich op rekoefeningen rondom de nek, schouders, heupgewricht, benen en rug. Langdurig zitten geeft een zeer eenzijdige belasting op het lichaam. De welzijnscoach begeleidt bij het stretchen van uw spieren. Deze vorm van “Personal Stretchen” is zeer effectief, omdat u er zelf ontspannen bij ligt en zich daardoor kan concentreren op de gerekte spier, uw ademhaling en het ontspannen van uw lichaam. Meer over de voordelen van massage@work.

RelaxZine Mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *