RelaxZine, brengt u maandelijks op de hoogte van leuke tips & trics en nieuwe programma’s over relaxatie, welzijn en gezondheid, voor thuis en op het werk!

Gratis Ebook : “Het kleine Feel Good Boekje”

Onderzoek toont aan dat “gelukkig zijn” voor ongeveer een derde afhangt van de genetische loterij van je ouders. Dat betekent ook dat twee derde van je geluk voortvloeit uit wat er gebeurt in je leven: je ervaringen en de vaardigheden die je aanleert. Of je nu hoopt op een grote positieve verandering in je leven of gewoon af en toe wat meer wil glimlachen, er zijn heel wat dingen die je kan doen om je dagelijks gewoon “goed te voelen”.

Download nu “Het kleine Feel Good Boekje”

Hoe komt het dat we ons “happy” voelen als de zon schijnt?

Dat komt enerzijds door de aanmaak van de neurotransmitter serotonine, een “feel good” hormoon dat ons humeur beïnvloedt. Maar ook omdat in de zomer ons lichaam meer wordt blootgesteld aan zonlicht en het extra vitamine D aanmaakt. Vitamine D is een groep van in vet oplosbare prohormonen, waarvan de twee belangrijkste vormen vitamine D2 (de plantaardige vorm) en vitamine D3 (de dierlijke vorm) zijn. Vitamine D, ook wel “zonnevitamine” genoemd,  zorgt voor sterke botten en spieren, maar heeft dus ook invloed op ons humeur. Lees meer

Wellbeing Summer School Program

Tijdens de zomermaanden is het in de bedrijfswereld iets rustiger, dus waarom geen extra aandacht schenken aan het welzijn van uw werknemers met dit exclusief Wellbeing Summer Program :

  • Happy Feet : our feet as a mirror of our health
  • Happy Hands : a handy workshop for handy people
  • Salads to Go : salades met een origineel karakter
  • Power Summer Smoothies ; eenvoudig, gezond en lekker

Meer info

Zomerse korting op de bedrijfsmassages!

We hadden het al eerder dit jaar aangekondigd! Dit jaar is een speciaal jaar en daarom doen we iets speciaals voor onze klanten! Ook tijdens de zomerperiode staat ons professioneel team ter beschikking om uw medewerkers op kantoor een bedrijfsmassage aan te bieden zoals de stoelmassage, de shiatsu break, de penseelmassage, de happy feet experience … Boek nu een bedrijfsmassage in juli en/of augustus en u krijgt van ons 10% korting! Meer info

We wensen u nog een ontspannen dag toe!

Het Relax Company Team

RelaxZine Juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *