RelaxZine, houdt u maandelijks op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunng van uw gezondheidsbeleid.

Nieuw jaar, nieuw aanbod

2018 was voor The Relax Company een jaar van groei. Ons team, ons programma aanbod en ons klantenbestand kreeg een serieuze boost. Daar kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn!

In 2019 blijven we ons best doen om deze trend verder te zetten maar het allerbelangrijkste blijft de tevredenheid van onze klanten. Met onze persoonlijke aanpak en expertise willen we vooral naar onze klanten luisteren en hen een programma aanbieden dat volledig aansluit bij de noden en behoeften dat de organisatie van een gezondheidsbeleid met zich meebrengt. Ons nieuw programma aanbod voor 2019 ligt klaar. Stuur een mail naar info@relaxcompany.be met titel “wellbeing programs 2019” en u krijgt de volledige presentatie toegestuurd in uw mailbox.

Een prikkelbare darm en stress : een vicieuze cirkel

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is één van de meest voorkomende darmaandoeningen. Naar schatting 9 tot 23´% van de bevolking heeft er last van. PDS werd vroeger ook wel spastisch colon of darmen genoemd. Prikkelbare darmen zijn het gevolg van onderling met elkaar verweven neurologische, hormonale en immunologische stoornissen, waarin psychische stress een belangrijke rol speelt. Lees meer

Wellbeing Program in de kijker : nature@work

Natuur maakt gezond! Een gezonde omgeving zorgt voor gezondheidswinst. Studies tonen aan dat je de gezondheidskosten drukt als je de natuur terugbrengt in onze manier van leven en aan iedereen de kans geeft om de natuur in te trekken en te beleven. Weer of geen weer. Door te wandelen in de buitenlucht, te bewegen, in de natuur te zijn, krijg je ruimte, word je milder, neemt je concentratie toe, komen je lichaam en denken tot rust, kun je complexe besluiten (nu wel) nemen en nog veel meer. Meer info

Promo Time : ontdek onze maandelijkse promoties!

Reserveer voor 31/01/2019 een relaxation@work programma en geniet bovendien gedurende 1 week van een Relax Corner in uw bedrijf! U bepaalt wanneer het relaxation@work programma kan worden georganiseerd in uw bedrijf en wanneer u wenst beroep te doen op de Relax Corner in de loop van 2019.

We wensen u een fantastisch nieuw jaar!

The Relax Company Team

RelaxZine Januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *