Nieuw Inspiratiedossier met 25 tips voor meer fun&wellbeing op het werk

Wellbeing@work programma’s zijn in veel bedrijven een vitaal onderdeel geworden om toptalent aan te trekken, medewerkers gelukkig en gezond te houden en het personeelsverloop en ziekteverzuim te verminderen. Als je je medewerkers niet kan motiveren en engageren, verliest het wellbeing@work programma kracht. Maak de initiatieven dus leuk, probeer nieuwe ideeën uit en kijk wat de medewerkers het meeste waarderen. In dit inspiratiedossier vind je 25 wellbeing@work ideeën die je gemakkelijk kunt implementeren in je eigen bedrijf.

Lees meer

Is relaxatie op het werk “te soft” voor uw bedrijf?

Ik kan me voorstellen dat u er zo over denkt… Vooral wanneer u vooral mannelijke medewerkers heeft, wanneer u in een hoogtechnologische sector zit, wanneer uw doelgroep zowel bedienden als arbeiders betreft … Er zijn zo nog argumenten die ik regelmatig te horen krijg bij het voorstellen van onze welzijnsprogramma’s. Echter, ik ben er zeker van dit artikel alle vooroordelen van de tafel veegt. Relaxatie zorgt er immers voor dat de parasympathicus wordt geactiveerd. De parasympathicus is dit deel van het zenuwstelsel dat ervoor zorgt dat je lichaam na inspanning of spanning regenereert, ontspant en herstelt met de volgende lichamelijke, mentale en emotionele effecten tot gevolg.

Lees meer

Wellbeing Program in de kijker : Slaap je gezond!

Slapeloosheid is één van de meest voorkomende moderne kwalen en één van de redenen waarom veel mensen moe en prikkelbaar zijn, slecht presteren en diverse gezondheidsklachten krijgen. Slapeloosheid kan het gevolg zijn van verschillende factoren en kan alleen blijvend behandeld worden door de oorzaken aan te pakken. In veel gevallen is de oplossing heel simpel. Maar soms vraagt het een beetje speurwerk om te achterhalen waarom iemand slecht slaapt. Workshop “slaap je gezond” organiseren in je bedrijf?

Meer info

 
Promo Time!

Kies voor een relaxation@work of een massage@work programma (1 dag) en geniet gedurende 1 week van een Relax Corner in uw bedrijf. 

Lees meer

 
We wensen u een prachtige dag!
The Relax Company Team
In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving is het voor ons belangrijk om te weten of u graag op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten. We willen u niet overweldigen met e-mails, maar we beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief “RelaxZine”. Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, gelieve dan hieronder uit te schrijven.
RelaxZine Februari