Onze Wellbeing Programs geven vorm aan het preventief gezondheidsbeleid van uw organisatie om de gezondheid, het welzijn, de energie en prestaties van uw medewerkers te verbeteren.

Is er bij uw werknemers behoefte aan een persoonlijke en individuele aanpak rond voeding, beweging, stressmanagement of een algemene gezonde levensstijl? Bent u ervan overtuigd dat het voor uw bedrijf of organisatie de juiste tijd is om werk te maken van een preventief gezondheidsbeleid of meer aandacht te schenken aan het algemeen welzijn van uw medewerkers?

preventief gezondheidsbeleid

Een preventief gezondheidsbeleid legt de nadruk op het motiveren en/of ondersteunen van de medewerkers op het vlak van gezondheid. Het beleid focust op gezondheidsthema’s zoals voldoende bewegen, lang zitten onderbreken, evenwichtig eten en je goed in je vel voelen op het werk.

Onze wellbeing@work programma’s zijn erop gericht om de gezondheid, het welzijn, de energie en prestaties van uw medewerkers te verbeteren:

  • Move@work
  • Food@work
  • Mind@work
  • Fun@work
  • Feelgood@work

Naast ons aanbod workshops lanceren we nu ook de mini-coachings. Is er bij uw werknemers behoefte aan een persoonlijke en individuele aanpak rond voeding, beweging, stressmanagement of een algemene gezonde levensstijl neem dan zeker even contact op en vraag naar het volledige overzicht van de wellbeing@work mini-coachings.

“Het was helemaal prima! Veronique dacht met ons mee om de activiteit aan te passen aan onze collega’s. Fijne samenwerking”

Alle Wellbeing programma’s kunnen “à la carte” geselecteerd worden, duren gemiddeld 1 tot 2 uur  en worden gegeven in het Nederlands, Frans en Engels.

The Relax Company biedt u begeleiding bij de daadwerkelijke implementatie van een preventief gezondheidsbeleid. We doen dit vanuit een holistische aanpak met het model Wheel4Balance in combinatie met tools uit de methodiek “Gezondernemen & Co”, zoals de gezondheidsmatrix en het zevenstappenplan.

Contacteer ons via het contactformulier voor het volledige overzicht van onze Wellbeing Workshops en tarieven.

U kan ons uiteraard ook steeds telefonisch bereiken via 02 460 15 07 of via email info@relaxcompany.be

“heel relevante en interessante first approach met veel bruikbare tips”

 

preventief gezondheidsbeleid