Wenst u meer informatie omtrent onze wellbeing@work programma’s of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen?

We stellen graag ons vernieuwend programma “Corporate Wellbeing in 2022” aan u voor.

Contacteer ons via 0473 58 03 08  of info@relaxcompany.be

U kan ook altijd gebruik maken van onderstaand invulformulier.

Of bent u ervan overtuigd dat het voor uw bedrijf of organisatie de juiste tijd is om werk te maken van een preventief gezondheidsbeleid of meer aandacht te schenken aan het algemeen welzijn van uw medewerkers? Samen kunnen we bekijken wat een Gezond Werken traject voor uw organisatie kan betekenen. Ik leg u kort de verschillende modules uit en luister naar de verwachtingen en behoeften in uw organisatie. In deze digitale tijden geef ik de voorkeur aan een eerste persoonlijk en telefonisch gesprek. Om een moment te vinden dat voor ons beiden past, kan u gebruiken maken van de kalendertool :

Schedule time with me

Tot binnenkort!

Véronique

In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving is het voor ons belangrijk om te weten of u graag op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten. We willen u niet overweldigen met e-mails, maar we beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief “RelaxZine”.

RelaxZine brengt u 1 keer per maand op de hoogte van interessante tips & trics, nieuwe trends, leuke promoties en inspirerende programma’s ter ondersteunig van uw gezondheidsbeleid. U kan uiteraard ten alle tijden uitschrijven.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens serieus. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons privacy beleid.

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

Relax Company - Logo