Heb jij ook een goed gevoel? De coronabarometer gaat van rood naar oranje en dat geeft hoop op. En hoop is wat we nodig hebben in moeilijke tijden.  We kunnen nog  even achterom kijken om te evalueren wat de werkelijke gevolgen zijn van deze crisis. Maar we kunnen ook vooruit kijken en vaststellen dat het tijd is om te herrijzen en opnieuw te schitteren! 

The Relax Company en een nieuwe start
Onze toekomst is nog onzeker. De enige zekerheid die we hebben is dat “gezondheid op het werk” meer dan ooit onze aandacht vraagt en dat we het als onze morele plicht zien om ons steentje bij te dragen. Daarom gaan we door. We gaan door voor alle bedrijven die net als wij geloven in een gezonde en gelukkige werkomgeving voor iedereen, waar ruimte is voor zelfontwikkeling en gezondheidseducatie en waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar fysieke, mentale en emotionele gezondheid in eigen handen te nemen.

Hybride aanpak op maat
Hoe we deze bijdrage  leveren is nog steeds hetzelfde gebleven, we hebben enkel onze aanpak aangepast naar het hybride werken en dat bevalt ons wel.  Je kan nog steeds bij ons terecht voor de organisatie van een massage@work dag, een inspirerende wellbeing@work webinar rond slaap, gezonde voeding of meer bewegen,  een online 1:1 coaching of een bedrijfsadvies ter ondersteuning van je gezondheidsbeleid. 

Werkbaarheidscheques
Ook de Vlaamse Overheid wil haar steentje bijdragen om onze economie te laten herrijzen en opnieuw te doen schitteren. Met de werkbaarheidscheque kan een onderneming tot € 10.000 steun krijgen om advies, begeleiding en/of opleiding aan te kopen, waarbij telkens aandacht moet zijn voor het psychosociale welbevinden van de medewerkers, zoals vb de aanpak van een beleid rond het psychisch welbevinden en/of de mentale veerkracht/energie van werknemers (en werkgevers). Meer informatie vind je hier

Laat ons de draad weer oppakken
Ikzelf en mijn collega’s kijken er enorm naar uit om de draad weer op te pakken, om een gesprek in te plannen en te luisteren naar jouw verhaal. Hoe loopt het gezondheidsbeleid in jouw bedrijf en waar liggen momenteel de noden en behoeften? Ik nodig je graag uit om een “Rise&Shine” oriëntatiegesprek te reserveren zodat we samen kunnen bekijken samen hoe we jouw medewerkers opnieuw laten schitteren!

Ik wens je nog een schitterende dag!
Hartelijk groet

Véronique 
Corporate Wellbeing Consultant  

In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving is het voor ons belangrijk om te weten of u graag op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten. We willen u niet overweldigen met e-mails, maar we beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief “RelaxZine”. Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, gelieve dan hieronder uit te schrijven. 

TRC°- The Relax Company – +32 473 58 03 08 – www.relaxcompany.be
RelaxZine : Laat ons herrijzen en schitteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *