inspiration-sign-1

 

Elk jaar opnieuw blijft het voor vele HR Managers een grote uitdaging om op een positieve en creatieve manier een welzijnsbeleid of gezondheidsbeleid voor te leggen.

 

 

  • Voor werkgevers gaat een gezondheidsbeleid over het creëren van een gezonde werkomgeving en de uitvoering van initiatieven ter ondersteuning van het welzijn van alle medewerkers.
  • Voor werknemers gaat welzijn op het werk over het vinden van de juiste balans op verschillende niveaus en gezond maar ook gelukkig zijn, zowel thuis als op het werk.

Eén ding is zeker : een efficiënt gezondheidsbeleid levert enkel positieve resultaten op voor beide partijen zoals : beter humeur, minder frustraties, betere werksfeer, grotere motivatie, meer plichtsbewustzijn, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, betere klanttevredenheid, een gezondere financiële balans en zoveel meer…

Een duwtje in de rug…

Ligt uw plan klaar of heeft u nog een duwtje in de rug nodig en kan u nog wat extra inspiratie gebruiken?

Dan hebben we goed nieuws voor u, want u helpen bij het uitwerken van een positief en creatief gezondheidsbeleid is namelijk één van onze specialiteiten!

Sinds 2002 is The Relax Company trendsetter in welzijnsmanagement voor bedrijven en pleiten we voor het belang van een “gezonde balans” voor uw bedrijf en uw medewerkers. Via 6 unieke en ervaringsgerichte welzijnsprogramma’s bieden we  informatie,  inzicht en inspiratie om de gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie te bevorderen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek. Onze Wellbeing Coaches staan al helemaal voor u klaar om onze welzijnsprogramma’s toe te lichten en u persoonlijk te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf.

Of laat u inspireren en schrijf u alvast voor de gratis Inspiration Class “Company 4Balance”.

We wensen u een fijn en gezond werkjaar!

The Relax Company Team

Gratis inspiratie voor uw gezondheidsbeleid