ab20555.jpg

 

 

 

Overkomt het je wel eens dat de dingen niet altijd lopen zoals je wilt dat ze lopen?

 

 

 

 

Waarschijnlijk heb je al momenten ervaren in je leven waarbij je het gevoel hebt dat alles vanzelf gaat : opeens kom je de juiste mensen tegen, neem je de juiste beslissingen, krijg je onder de douche een fantastisch idee en heb je terug de energie om de dingen te doen die je al lang had willen doen, je bent effectief in staat om zonder schuld of spijt te voldoen aan meerdere verantwoordelijkheden thuis, op het werk en in je omgeving,

Maar waarschijnlijk heb je ook al die momenten gehad waarop het er een beetje minder rooskleurig aan toe ging : Wanneer je constant moe bent, het gevoel hebt bergopwaarts te lopen en nergens geraakt, als je het gevoel hebt geen keuze en geen controle te hebben, wanneer je het gevoel hebt geleefd te worden, je dingen zegt of doet waar je spijt van krijgt, wanneer je meer denkt aan zaken die niet gebeuren dan diegene die wel gebeuren; wanneer je meer de negatieve kanten ziet in het leven dan de positieve.

Misschien denk je nu “bij mij is alles perfect in balans” of is het eerder “mijn leven is één grote puinhoop”. Of misschien loopt alles wel op wieltjes maar heb je toch soms het gevoel dat er iets ontbreekt.  Zou het niet veel eenvoudiger zijn indien we een soort intern G.P.S .systeem zouden hebben dat ons af en toe een richting kan aanwijzen : “Nu moet je die actie ondernemen of juist niet”; “Neem nu contact op met die persoon”; “Ga nu niet in discussie met je kinderen / of collega’s”…

Wel dan hebben we goed nieuws voor jou! Want jij hebt het, ik heb het, we hebben het allemaal!  Alleen zijn de meesten van ons het ergens verloren tussen de dag dat we geboren zijn en de dag van vandaag. Maar als je het echt wil, dan wordt vanaf vandaag alles anders!
Wilt u weten over deze 4 krachten en hoe ze kunnen bijdragen tot meer evenwicht en innerlijke rust?

Schrijf je in voor de gratis Inspiration Class “Company 4 Balance en krijg onder andere toegang tot het E-Book “the wheel 4Balance”.

Dit E-Book richt zich naar mensen die willen werken aan hun zelfbewustzijn, die hun passie willen delen in wat ze doen, die willen leven vanuit hun authenticiteit.  Mensen die voor zichzelf weten te zorgen en op zoek zijn naar een fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans.

Op zoek naar balans?