kopie-van-kopie-van-kopie-van-kopie-van-say-cheers

Het grootste deel van de werkende bevolking werkt sinds maart op afstand vanwege het coronavirus. Er wordt verwacht dat de meeste werknemers in de toekomst voornamelijk thuis zullen werken.

Leidinggevenden gaan op zoek naar nieuwe en creatieve alternatieven om ervoor te zorgen dat alle medewerkers gezond blijven en toegang hebben tot ondersteuning voor zowel hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid in deze onzekere tijden.

Dit vraagt een ommekeer in de aanpak van een preventief gezondheidsbeleid! Vooral bij thuiswerk wordt “gezondheid” bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Gezondheid op het werk is meer dan ooit een gedeelde verantwoordelijkheid.

Digitale ondersteuning

Hoe bereikt u een optimale ondersteuning van uw gezondheidsbeleid zonder fysieke aanwezigheid van een groot aantal werknemers in het bedrijf. In digitale tijden als deze is een online gezondheidsplatform een onmisbare tool geworden ter ondersteuning van een duurzaam gezondheidsbeleid.

The Wellbeing Club

The Relax Company en The Healthworks Company hebben de handen in elkaar geslagen om een veelzijdig gezondheidsplatform te lanceren: “The Wellbeing Club”.

The Wellbeing Club wil enerzijds werknemers sensibiliseren, informeren en inspireren omtrent een nieuwe, bewustere en gezondere manier van leven.

Anderzijds biedt The Wellbeing Club ook structurele ondersteuning aan de werkgever met een gezondheidskalender waarin maandelijks een gezondheidsthema aan bod komt. Onder begeleiding van een bedrijfscoach willen we  het gezondheidsbeleid van uw bedrijf ook structureel een duwtje in de rug geven.

afbeelding1

 The Wellbeing Club is enkel toegankelijk voor leden maar we geven u graag vrijblijvend een digitale rondleiding.
Contacteer ons voor een afspraak!


Nieuwe aanpak gezondheidsbeleid met virtuele gezondheidskalender