happy2018

Was 2017 ook voor u het jaar van de grote uitdagingen? Een jaar van obstakels overwinnen en oude angsten loslaten? Men noemt 2017 ook wel een “transformatiejaar”. Dat kan best wel interessant, boeiend en pittig zijn zo’n periode…, maar ook wel vermoeiend…

Grote of kleine uitdagingen… ze zullen er altijd wel zijn en maar goed ook want ze nodigen ons steeds weer uit om te groeien!

Maar in 2018 is het ECHT tijd om te kiezen voor wat meer comfort, rust en ontspanning :

  • Doe de dingen waar je energie van krijgt
  • Vervang je negatieve overtuigingen door positieve gedachten
  • Laat je omringen door mensen die je blij maken
  • En blijf vooral je authentieke zelf!

Wij dragen ons steentje bij !

The Relax Company wil graag een steentje bijdragen aan het comfort en het welzijn van uw medewerkers. Neem even de tijd en ontdek ons uniek en gevarieerd aanbod van 6 welzijnsprogramma’s.

Meer info

Vanaf nu ook KMO Portefeuille

Om u nog meer van dienst te zijn, kan u vanaf nu beroep doen op de KMO Portefeuille voor de organisatie van volgende programma’s : relaxation@work, wellbeing@work, challenge@work.

Meer info

 Gratis Inspiration Class : Company 4Balance

Bent u bedrijfsleider, HR manager of leidinggevende en bent u betrokken bij het welzijns – of gezondheidsbeleid van uw organisatie? Heeft u een nauwe band met uw bedrijf en uw collega’s? Wenst u een bijdrage te leveren aan een gezonder bedrijf en een betere wereld?

Meer info

We wensen u een gezond en gelukkig 2018!

PS : Hoe zorgt u voor meer comfort en rust op de werkvloer?

We hebben de informatie op deze pagina vertaald met geautomatiseerde vertaalsoftware. Hierdoor zouden sommige vertalingen niet geheel correct kunnen zijn. We hopen dat u de informatie op deze pagina toch nuttig zult vinden. Uw feedback is echter altijd welkom.

2018 : jaar van meer rust en comfort!

Eén gedachte over “2018 : jaar van meer rust en comfort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *