Hoe kan u als werkgever de gezondheid en het algemeen welzijn van uw werknemers ondersteunen? 10 minuten ontspannen in de InspiratieBox in ruil voor inspirerende feedback. De InspiratieBox is een leuke en originele tool om uw werknemers te bevragen en hen op een positieve en interactieve manier te betrekken bij het preventief gezondheidsbeleid van uw organisatie

Met de InspiratieBox maakt u “gezondheid op het werk” zichtbaar en tastbaar. Bovendien worden medewerkers aangemoedigd om tijd te maken voor een moment van ontspanning wat een extra ondersteuning biedt aan uw stresspreventiebeleid.

Heeft u extra inspiratie nodig voor het opstellen van uw gezondheidsbeleid? Vraag het aan uw werknemers en stimuleer de creativiteit, de betrokkenheid en het welzijn van uw medewerkers!

Nieuwe inspiratie heeft een bepaalde tijd nodig om te settelen. Na een dag hard werken of het geforceerd op zoek gaan naar een oplossing is het brein zo vol van ideeën dat een oplossing of idee uit blijft.  Tijdens een moment van rust verwijdert het brein nutteloze informatie of ideeën, waardoor enkel de zinvolle gedachten overblijven.  Bovendien  zorgt het direct noteren van goede ideeën ervoor dat het brein weer vrij is voor nieuwe ideeën.

Keep it simple!

img_3038

De InspiratieBox is een eenvoudig en zeer toegankelijk concept om dit proces te stimuleren en te ondersteunen.

Ontdek hoe deze InspiratieBox uw gezondheidsbeleid kan ondersteunen en vraag het volledige InspiratieBox infodossier aan via info@relaxcompany.be of 02 460 15 07.

Inspiration Blog : Hoe creatief ben jij bij het vinden van oplossingen?

 

gezondheid op het werk