Coronaproof ontspannen op het werk met het meditation@work programma. Voor 1 dag toveren we uw vergaderruimte om tot een meditatieruimte voor een moment van mentale rust en fysieke ontspanning.

Elimineer stress, verhoog je creativiteit, en verbeter je algemene gezondheid en welzijn met deze krachtige binaural beats technologie in deze 20 minuten meditatie groepssessie.

meditationwork2

Deelnemers worden ontvangen in groepjes van 4 personen, in een ontspannen sfeer met rustgevende muziek en heerlijke aroma’s.

Vervolgens neemt men plaats in een volautomatische massagestoel waarbij de reflexzones langsheen de ruggengraat worden gestimuleerd aan de hand van massagerollen die op en neer bewegen, van de nek tot de lende. Voor mentale ontspanning schenken we aandacht aan de buikademhaling, maken we gebruik van  relaxatiemuziek en lamp met kleurentherapie.

De combinatie van de massage, de muziek, de kleurenlamp en de ademhaling zorgt voor een diep moment van meditatie, zodat men na een half uurtje met positieve energie opnieuw met frisse moed aan het werk kan.

De sessie verloopt onder professionele begeleiding van een Relax Coach.

Coronaproof ontspannen op het werk

Het meditation@work programma voldoet volledig aan de coronamaatregelen :

  • Tijdens de sessies is er geen fysiek contact tussen de werknemers en de coach
  • De afstand tussen de 4 massagestoelen is 1.5m
  • Voor en na de sessie worden alle materialen zoals de massagestoel en de koptelefoon volledig en grondig gedesinfecteerd
  • Dragen van mondmasker en ontsmetten van de handen is verplicht voor en na de sessie
  • De deelnemers voorzien een eigen dekentje of plaid indien gewenst

meditationwork

meditationwork