Relax4Balance : een verfrissend en ervaringsgericht programma rond stresspreventie en relaxatie. 

Stress op de werkvloer, met burn-out als gevolg, wil u als werkgever kost wat kost vermijden, want medewerkers met burn-out gaat meestal gepaard met langdurig ziekteverzuim en dat blijft zowel organisatorisch als financieel een zure appel om in te bijten.

stresspreventie

Iedereen ervaart wel eens een moment van spanning of stress. In sommige gevallen is stress gezond, het helpt je lichaam door de crisis heen. Wordt de stress chronisch, dan is het hoog tijd voor meer ontspanning! Als je echt wil ontspannen is het belangrijk om te weten waar je spanning vandaan komt. Je kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau stress ervaren.

Relax4Balance is een welzijnsprogramma dat je de tools en onderbouwing geeft om stress niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel tegen te gaan. Een “down to earth” aanpak boordevol praktische oefeningen en tips om meer algemeen welzijn en innerlijke rust te vinden in het dagelijkse leven, zowel thuis als op het werk.

Wat zeggen onze klanten

“ontspannend, niet zweverig, leerrijk en heel erg praktisch door de vele concrete oefeningen en tips”

“The Relax4Balance program is an ideal way to conquer the stress in your daily life by getting more insights and doing easy rituals.”

 “Top sessie,Top demonstraties, zo rustgevend en toch weer energiek nadien, het team was zelfs al in zen modus enkel en alleen al van Veronique haar stem, een echte aanrader en bedankt vanwege het hele team Commercial Fuels”

“Relaxing, Doet even stilstaan bij alledaagse rituelen”

Voordelen voor uw medewerkers en uw bedrijf

Ontspannen medewerkers zijn gelukkiger waardoor de werksfeer positiever wordt, de betrokkenheid en motivatie groter en u een gezonde werkomgeving krijgt. Op termijn hebben niet alleen u en uw medewerkers maar ook uw organisatie hier baat bij.  Start to Relax is een welzijnsprogramma dat je de tools en onderbouwing geeft om stress niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel tegen te gaan.

  • onmiddellijk ontspannend effectlunch
  • algemene spierspanning daalt
  • hartritme wordt rustiger
  • bloeddruk daalt
  • ademhaling wordt rustiger
  • minder vatbaar voor ziektes
  • rustige uitstraling
  • meer zelfzekerheid
  • creativiteit stijgt
  • minder piekeren

Ontdek onze promotie!

Voor meer informatie en gedetailleerde omschrijving van dit programma stuur een mail naar info@relaxcompany.be of ga naar Meer Informatie

Alle Wellness Programs kunnen”à la carte” geselecteerd en gegeven worden in het Nederlands, Frans en Engels.

Gratis Inspiratiedossier : 25 tips voor meer fun&wellbeing op het werk

 

stresspreventie