kopie-van-kopie-van-kopie-van-kopie-van-say-cheers

Het grootste deel van de werkende bevolking werkt sinds maart op afstand vanwege het coronavirus. Er wordt verwacht dat de meeste werknemers in de toekomst voornamelijk thuis zullen werken.

Leidinggevenden gaan op zoek naar nieuwe en creatieve alternatieven om ervoor te zorgen dat alle medewerkers gezond blijven en toegang hebben tot ondersteuning voor zowel hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid in deze onzekere tijden.

Dit vraagt een ommekeer in de aanpak van een preventief gezondheidsbeleid! Vooral bij thuiswerk wordt “gezondheid” bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Gezondheid op het werk is meer dan ooit een gedeelde verantwoordelijkheid.

Digitale ondersteuning

Hoe bereikt u een optimale ondersteuning van uw gezondheidsbeleid zonder fysieke aanwezigheid van een groot aantal werknemers in het bedrijf. In digitale tijden als deze is een online gezondheidsplatform een onmisbare tool geworden ter ondersteuning van een duurzaam gezondheidsbeleid.

The Wellbeing Club

The Wellbeing Club is een digitaal gezondheidsplatform met als voornaamste doel om enerzijds werknemers te sensibiliseren, te informeren en te inspireren omtrent een nieuwe, bewustere en gezondere manier van leven. Aan de hand van een gezondheidskalender zetten we maandelijkse een nieuw thema in de kijker. Zo schenken we aandacht aan de klassieke thema’s zoals gezonde voeding, meer bewegen, digitale detox, mentale gezondheid maar ook minder voor de hand liggende thema’s zoals financieel welzijn, klimaat enz komen aan bod.

Anderzijds biedt The Wellbeing Club ook de know-how ondersteuning om het gezondheidsbeleid van uw bedrijf ook structureel een duwtje in de rug geven.

Wil u weten hoe The Wellbeing Club een bijdrage kan leveren aan de gezondheid van uw werknmers en uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een virtueel bezoek!


Nieuwe aanpak gezondheidsbeleid met virtuele gezondheidskalender