Onze welzijnscoaches staan klaar om u te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf:

team-2

vooraan : Nathalie, Véronique, Annick, Encarni, Annick – Vlnr achteraan : Lif, Sabrine, Ellen, Anabel, Stephan

 

Véronique – Oprichter & Zaakvoerder – Corporate Wellbeing Manifestor

Let’s connect : Véronique Maes – veronique@relaxcompany.be

Hoewel het “zorgen voor anderen” van nature in me zit, had ik niet meteen de ambitie om er mijn beroep van te maken, Maar op een dag had ik geen andere keuze. Het is dan ook met heel veel overtuiging en passie dat ik in de bedrijfswereld mijn kennis en ervaring deel rond welzijn & gezondheid en het vinden van een gezonde balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Hoe mijn verhaal begint met een droom : Mijn droom

Nathalie – Business Partner & Welzijnscoach : challenge@work, wellbeing@work – nathalie@relaxcompany.be

Als Mind & Body coach wens ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren naar meer balans tussen privé en werk, en bewuster om te gaan met lichaam en geest.  Als ervaringsdeskundige kan ik de weg tonen naar een beter evenwicht tussen het DENKEN en het VOELEN, waardoor je opnieuw flow en energie kan ervaren.  Via The Relax Company kan ik mijn persoonlijke ervaringen inzetten om bedrijven te gaan ondersteunen en begeleiden in hun welzijns- en gezondheidsbeleid.

Ellen – Welzijnscoach : massage@work, wellbeing@work, meditation@work, challenge@work – ellen@relaxcompany.be

Ik evolueerde van public relations tot lesgeefster kruidenleer (herborist), therapeutische/bedrijfsmasseuse en welzijnscoach.
Met eenvoudige maar doeltreffende middelen en inzichten hoop ik jou thuis te laten komen bij jezelf zodat je terug wat rust kan vinden in een hectische, “stress”rijke wereld. Als welzijnscoach bij The Relax Company kan ik deze missie telkens opnieuw met veel plezier uitdragen.

Sabrine – Welzijnscoach : relaxation@work, wellbeing@work, challenge@work – sabrine@relaxcompany.be

Ons lichaam dagelijks voldoende aandacht geven, is in onze drukke samenleving voor velen een uitdaging. Zelf ben ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven actief geweest en daarna 12 jaar als shiatsu-therapeute, waterspecialist en welzijnscoach. Door met heel wat mensen te werken, heb ik het belang ervaren van een goed evenwicht tussen lichaam en geest . Vanuit onze welzijnsprogramma’s zet ik ook jou op een praktische manier op weg om meer bewust contact te maken met je lichaam en om zo helemaal tot rust te komen.

Anabel – Welzijnscoach : massage@work – info@relaxcompany.be

Na mijn studies Burgerlijk Ingenieur ging ik op zoek naar iets wat me meer in contact met mensen bracht. Minder in het hoofd en meer voelen. Zo heb ik 13 jaar als danseres en choreografe gewerkt, vooraleer ik aan mijn opleiding shiatsu relaxatietherapeute begon. Nu combineer ik beide. Ik maak graag direct contact met mensen. Vaak werken mensen uren met hun hoofd, en is de balans met het lichaam kwijt. Mijn focus bij The Relax Company ligt op lichaamsbewustzijn en ontspanning geven. Naast massages geef ik ook meridiaanyoga, massage voor kinderen, hedendaagse dans… en ben ik veel met gezonde voeding en allergieën bezig.

Kim

Natuurvoedingsadviseur – wellbeing@work, food@work – info@relaxcompany.be

Wat je eet heeft niet alleen effect op hoe je lichaam er uit ziet maar ook op je gezondheid, je energiepeil en je geluk. Daarom is goed eten zo belangrijk voor je. Als natuurvoedingsadviseur heb ik als missie om mijn passie voor natuurvoeding zo veel mogelijk te delen en te laten zien dat gezond en natuurlijk eten helemaal niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn.  Samen met The Relax Company werk ik workshops uit rond food@work. Dit kan gaan van hoe meer energie uit je voeding halen tot snelle en gezonde ontbijt- en lunchtips, het effect van voeding op je stresslevel en op je slaap, gezonde tussendoortjes, gezonde maaltijden in de bedrijfskantine… en zoveel meer!

 

Stephan – massage@work, wellbeing@work, change@work – info@relaxcompany.be

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens, bedrijf of gemeenschap een enorm potentieel in zich draagt maar hier niet altijd effectief gebruik van weten te maken. Enerzijds omdat we het niet beseffen en anderzijds omdat we vasthouden aan gedachtenpatronen die ons andere beslissingen doen nemen. Deze conditionering kan ons tegen houden om ons talent/bedrijf volledig tot ontwikkeling te laten komen. Als jij verbinding maakt met je eigen unieke potentieel krijg je dingen voor elkaar welke je niet verwacht had. Gelaatkunde & Nine star ki kunnen je hierin ondersteunen om gelukkiger en gezonder door het leven te gaan. Ik ben dan ook blij om deze kennis via The Relax Company te mogen delen.

 

Lif – massage@work

Als kunstenaar, beeldhouwster, en lerares in de kunst, sta ik in het leven zoekend naar evenwicht in vorm, lichaam en geest. Voor mij betekent dit, evenwicht  creëren tussen discipline en ontspanning. Dit leidde mij naar het volgen van een opleiding massagetherapeut  en later de opleiding craniosacraal therapeut ( onderdeel van de osteopathie) Met stoel- en shiatsu-massages hoop ik een rustpunt te brengen en het lichaamsgevoel te verfijnen, waardoor men  veerkrachtiger en bewuster met de dagelijkse realiteit kan omgaan. Dat doe ik graag met overgave samen met The Relax Company en hoop mijn steentje zo bij te dragen op deze mooie aardbol.

Annick – massage@work

Van bedrijfscommunicatie via shiatsu massagetherapie, naar een opleiding tot master in de sofrologie; het gaat bij mij altijd over mensen! Ik ken de zakelijke verantwoordelijkheden maar ook verschillende ontspanningstechnieken om beter met stress om te gaan. Het geven van stoelmassages vind ik heel leuk omdat ik de ‘monkey mind’ van vele mensen even mag onderbreken en hen rust en welzijn vanuit hun eigen lichaam kan laten ervaren. Het voelt geweldig als mensen mij met een grote glimlach bedanken en zeggen uit te kijken naar de volgende keer. Dan ben ik weer trots dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen!

Annick Van Essche – massage@work

Gepassioneerd door muziek en dans, ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met massage en het macrobiotisch ‘veganistisch’ dieet. Ik heb veel trainingen gevolgd op het gebied van podiumkunsten en ontwikkelingstechnieken die lichaam en geest combineren. De massage is voor mij een voortzetting van deze artistieke beweging met gratie in dienst van een ander. Als een zorgzame beweging naar de ander, een geschenk van rust en welzijn die een bescheiden bijdrage kan leveren aan de zoektocht naar geluk waaraan ieder van ons gehecht is. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om een breed publiek te bereiken in de bedrijfswereld met The Relax Company! “

 

together

 

Voel jij je aangesproken tot onze filosofie en werkwijze?

Misschien word jij wel onze nieuwe collega?

Stuur je CV naar info@relaxcompany.be