veronique

Het was op een dag in de maand april 2001. Om precies te zijn op zaterdag 14 april.

Ik was moe, had die nacht niet goed geslapen en slenterde wat rond in huis. De kindjes lagen nog in bed, dus ik kon nog wat rustig zitten bladeren in een magazine, zomaar om de tijd te verdrijven zonder echt op zoek te zijn naar iets speciaals. Toch viel mijn oog op een klein artikel. Het ging over een wellness ruimte ergens in Brussel. Ik was ondertussen een beetje slaperig geworden en ging even liggen in de zetel.

Dat ogenblik heeft alles veranderd. Een droom heeft letterlijk en figuurlijk mijn leven op zijn kop gezet. Ik droomde van een mobiel relaxatiecentrum voor bedrijven en het zou “dreams on wheels” noemen. Negen maanden later, op 1 januari 2002 was ik zaakvoerder van Dreams on Wheels, 2 jaar later omgedoopt tot The Relax Company.

Mijn naam is Véronique Maes, eigenaar van The Relax Company. Ik woon samen met Peter en ben een  trotse moeder van 2 kinderen Charlotte en Arnaud.

Na mijn droom in 2001, ben ik vanaf 2002, mijn natuurlijke zorgzaamheid in gaan zetten voor anderen, als zelfstandig welzijnscoach voor bedrijven.

Ik had op dat moment een carrière als marketing manager én een burn-out achter de rug. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om een gezond evenwicht te bewaren in zowel je werk als je privéleven. De laatste jaren heb ik me daarom verdiept in het domein en heb ik me gespecialiseerd in welzijnsmanagement voor bedrijven.

Hoewel ik mijn werk ervaar als een missie om anderen te helpen bij het vinden van een gezond evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak, heb ik geleerd om in eerste instantie goed voor mezelf te zorgen. Ik heb het geluk om van nature aan te voelen wat goed voor me is, zoals gezonde voeding en voldoende beweging. Maar ook rust, ontspanning en tijd vrijmaken voor dingen waar ik blij van word, maken nu deel uit van mijn dagelijks ritueel.

Graag zou ik uw werknemers ook aanleren beter voor zichzelf te zorgen, zodat ze zich uiteindelijk ook beter in kunnen zetten voor uw bedrijf.

Dus als u het gevoel heeft dat ik iets voor u en uw bedrijf kan betekenen, bel of mail me dan even zodat we alvast kunnen kennismaken en van daaruit zien we wel! 🙂

Véronique

Corporate Wellbeing Manifestor

Some say I’am a dreamer, but I’m not the only one…

docfile-1

docfile-2