Hoe krijgen uw werknemers meer energie en minder werkstress? De Company Wellbeing Challenge is een uniek gezondheidsbeleid dat een boost geeft aan de gezondheid van uw medewerkers en van uw bedrijf. 

Heeft u geen tijd om een preventief gezondheidsbeleid uit te werken? Dan is de Company Wellbeing Challenge voor u de ideale oplossing! Samen gaan we aan de slag en dagen we uw medewerkers uit om gedurende 4 weken extra aandacht te schenken aan 7 goede gewoonten, thuis en op het werk, voor meer energie en minder werkstress.

De Company Wellbeing Challenge is een gezondheidsprogramma dat u toelaat om even achterover te leunen.

20190314_130458-1In theorie weten we allemaal wat we moeten doen om gezond en fit te blijven maar in het dagelijkse leven blijft  het voor ieder van ons een grote uitdaging om zich te houden aan de gezonde leefgewoonten.

Ook op het werk is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de leefgewoonten van medewerkers, hoewel gezondheid wordt bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Een gezondheidsbeleid heeft enkel kans op succes indien iedere werknemer de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.

De Company Wellbeing Challenge is een uniek welzijnsprogramma dat een boost geeft aan het gezondheidsbeleid van uw bedrijf. Deze Challenge daagt u en uw medewerkers uit om gedurende 4 weken dagelijks 7 gezonde gewoontes onder de loep nemen.

Schrijf nu in voor de Company Wellbeing Challenge en geef een boost aan het gezondheidsbeleid van uw bedrijf.

 

Als een organisatie in de gezondheid van de medewerkers investeert, levert dat vele voordelen op zoals minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, positieve werksfeer… Maar deelnemen aan deze Challenge levert u als bedrijf nog enkele extra voordelen op : 

  • Gezondheid : u ondersteunt de gezondheid van uw collega’s op een preventieve manier.
  • Tijdsbesparend : we begeleiden u van begin tot einde bij dit traject en nemen zoveel mogelijk werk uit uw handen.
  • Kostenbesparend : u betaalt een éénmalige licentie voor uw bedrijf ongeacht het aantal werknemers
  • Toegankelijkheid : u betrekt op een heel toegankelijke manier alle medewerkers bij het gezondheidsbeleid van uw organisatie
  • Betrokkenheid : iedere werknemer kiest ervoor om gezondheid in eigen handen te nemen
  • Structuur : we bieden u een structurele aanpak om toekomstige initiatieven omtrent gezondheid verder op te bouwen.
  • Communicatie : het volledige programma is beschikbaar in 3 talen : Nederlands, Frans en Engels

3 stappenplan, wat mag u verwachten?

Voor een volledig overzicht van dit programma, vraag vrijblijvend het Challenge@work dossier aan via het contactformulier.

 

De Company Wellbeing Challenge start maandelijks en duurt telkens 4 weken.

challengework