gezondwerken

 

Een Gezond Werken Coach helpt uw organisatie aan de hand van een Gezond Werken Traject van 4 modules om een duurzaam gezondheidsbeleid op te zetten.  Vanuit een gestuctureerde aanpak gaat hierbij vooral aandacht naar een draagvlak creëren binnen de onderneming, het in kaart brengen van de noden en behoeften van de werknemers, het uitwerken van een concreet actieplan, het evalueren en verankeren van de acties.

 

  • Medewerkersbetrokkenheid – medewerkers helpen bij het begrijpen, beheren en verbeteren van hun persoonlijke welzijn en gezondheid
  • Leiderschapseducatie – link zijn tussen medewerkers en management om duurzame ondersteuning te verkrijgen
  • Voorbeeldcultuur – “be the angel of change” werken vanuit een authentieke en gezonde levensstijl

Op deze manier kan de bijdrage van een Gezond Werken Coach echt een verschil maken voor werknemers en het bedrijf waar ze voor werken, met enkel positieve resultaten: beter humeur, minder frustraties, betere werksfeer, grotere motivatie, meer plichtsbewustzijn, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, betere klanttevredenheid en een gezondere financiële balans.

Individuele Intake

Neem contact op dan plannen we een telefonisch intake gesprek voor een korte kennismaking. We bekijken samen wat een Corporate Wellbeing traject voor uw organisatie kan betekenen. Ik leg u kort de verschillende modules uit en luister naar de verwachtingen en behoeften in uw organisatie.

 

* “Gezondernemen & Co” is een project van de Vlaamse overheid om de aandacht voor gezondheid op het werk te stimuleren.

gezondleven