De pandemie heeft zijn tol geëist op het vlak van gezondheid op het werk. Gelukkig zijn er manieren waarop u uw gezondheidsbeleid  opnieuw kunt vormgeven, aangepast aan de nieuwe behoeften van uw werknemers.

Naast onze bestaande programma’s bieden we met The Wellbeing Club ook een virtuele plek waar uw medewerkers terecht kunnen om zich te verdiepen in hun eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling:

  • Wellbeing Club Challenge : gratis online programma voor het vinden van een gezonde balans met 7 dagelijkse gezonde rituelen.
  • Wellbeing Club Academy een aanbod webinars afgestemd op de gezondheidsthema’s binnen uw gezondheidsbeleid
  • Wellbeing Club Coaching :online 1:1 coaching rond diverse gezondheidsthema’s; beweging, voeding, sedentair gedrag, ontspanning, stress, geluk, etc

De stap om hulp te zoeken is voor velen nog groot. Met de Wellbeing Club Voucher geeft u uw werknemers een mooi duwtje in de rug. Dankzij deze vouchers kunnen uw medewerkers heel eenvoudig op zoek gaan naar individuele begeleiding die echt bij hen past. De Wellbeing Club Coaches kunnen actief helpen op verschillende vlakken zoals voeding, beweging, slapen, ontspanning, digitaal welzijn enz…

Voor meer informatie of een bestelling, kan u best contact opnemen met Véronique Maes via 0473 58 03 08  of  info@thewellbeingclub.be.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in The Wellbeing Club!

If you like us, tell others!

TRC°- The Relax Company is een erkende dienstverlener met een kwaliteitsregistratie binnen Werk en Sociale Economie. Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken. Meer informatie vindt u hier.

Registratienummer WSE: KDB000001941