Welkom bij The Relax Company

Een gezonde bedrijfscultuur bestaat uit het creëren van een gezonde en gelukkige werkomgeving voor iedereen, waar ruimte is voor zelfontwikkeling en gezondheidseducatie en waar iedereen de kans krijgt om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Kortom, een gezonde bedrijfscultuur zorgt voor een werkomgeving waar mensen zich goed voelen. Om dit te kunnen bereiken is een gestructureerde aanpak, professionele ondersteuning en een engagement van de organisatie nodig.

De pandemie doet ons nadenken over de essentie van gezondheid en hoe ieder van ons zijn verantwoordelijkheid kan dragen.

In dit post-corona tijdperk wordt er bij een wellbeing@work programma vooral aandacht geschonken aan preventie en zelfzorg, verbinding creëren en individuele ondersteuning.  Met het Balance Education Programma zetten we volop in op deze pijlers en gaan we voor een 3-voudige aanpak:

  • Verkenningsprogramma met veel aandacht voor een gezonde bedrijfscultuur en een gecombineerde leefstijlinterventie (CLI).
  • Verdiepingsprogramma zowel individueel als in groepsverband, gericht op het bijsturen en verder integreren van een duurzame gezonde leefstijl.
  • Verankeringsprogramma gericht op het in stand houden van het aangeleerde gedrag en een blijvende gedragsverandering.

Benieuwd hoe het Balance Education Programma kan bijdragen aan een gezonde bedrijfscultuur? Reserveer online een vrijblijvend oriëntatiegesprek en na een korte presentatie van het programma, bekijken we samen hoe we jouw medewerkers een “happy boost” kunnen geven.

Naast onze bestaande programma’s bieden we met The Wellbeing Club ook een virtuele plek waar uw medewerkers terecht kunnen om zich te verdiepen in hun eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling:

  • Wellbeing Club Challenge : online programma voor het vinden van een gezonde balans met 7 dagelijkse gezonde rituelen.
  • Wellbeing Club Academy een aanbod webinars afgestemd op de gezondheidsthema’s binnen uw gezondheidsbeleid
  • Wellbeing Club Coaching :online 1:1 coaching rond diverse gezondheidsthema’s; beweging, voeding, sedentair gedrag, ontspanning, stress, geluk, etc

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Véronique Maes via 0473 58 03 08  of  info@relaxcompany.be.

If you like us, tell others!

TRC°- The Relax Company is een erkende dienstverlener met een kwaliteitsregistratie binnen Werk en Sociale Economie. Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken. Meer informatie vindt u hier.

Registratienummer WSE: KDB000001941