15years

 

Deze lezersbrief is een 5-tal jaar geleden verschenen in het magazine Change, maar ter gelegenheid van dit feestjaar, heb ik de woorden wat aangepast en wil ik hem graag nogmaals met je delen :

Het was ergens op een dag in de maand april 2001. Om precies te zijn op zaterdag 14 april.

Ik was moe, had die nacht niet goed geslapen en slenterde wat rond in huis. De kindjes lagen nog in bed, dus ik kon nog wat rustig zitten bladeren in een magazine, zomaar om de tijd te verdrijven zonder echt op zoek te zijn naar iets speciaals. Toch viel mijn oog op een klein artikel. Het ging over een wellnessruimte ergens in Brussel.  Ik was ondertussen een beetje slaperig geworden en ging even liggen in de zetel.

Dat ogenblik heeft alles veranderd. Een droom heeft letterlijk en figuurlijk mijn leven op zijn kop gezet. Sommige mensen noemen dit ook een visioen. En hoewel ik dacht dat dit enkel bestemd was voor mensen met een speciale “gave”, was het mij die dag ook overkomen. Ik droomde van een mobiel relaxatiecentrum voor bedrijven en het zou “dreams on wheels” noemen. Negen maanden later, op 1 januari 2002 was ik zaakvoerder van Dreams on Wheels, 2 jaar later omgedoopt tot The Relax Company.

Hoe die negen maanden verlopen zijn, kan ik me niet altijd heel duidelijk herinneren. Ik liet me leiden door de synchroniciteit en heb het ervaren het als een soort flow, alsof het allemaal vanzelf ging : job opzeggen, bus kopen en inrichten, C rijbewijs afleggen, zaak opstarten ….

Maar daar stond ik dan met mijn “droom” op de parking. Dreams on Wheels vertegenwoordigde mijn levensmissie, dat was duidelijk, maar wat nu? Ik had een droom, een missie maar ik had nog geen klanten! En toch wist ik dat het goed was. Niets of niemand hield me tegen. Integendeel, er was iets dat me dreef. Maar wat?

Ik hoef  niet uit te leggen dat er de laatste 15 jaar heel wat gebeurd is.  Ik stond op de hoogste bergtoppen en ging langs de diepste dalen. Telkens bleef ik me afvragen waarom.  Ik leerde de grenzen kennen van mijn fysieke, mentale, emotionele en spirituele intelligentie en weet nu waar mijn voorkeur en mijn uitdaging liggen.

Ik zou er een boek over kunnen schrijven, maar heb niet het talent van een schrijver…

Ik zou er lezingen over kunnen geven, maar heb ook niet het talent van een spreker…

Dat geeft me soms twijfels, maar steeds opnieuw geeft er iets me de kracht om op mijn eigen manier mensen samen te brengen in bedrijven en inspiratie voor verandering te brengen … Het is maar een kleine bijdrage en vooral een tocht van lange adem maar wanneer ik zie dat het bij mensen iets los maakt en  ze een trede hoger op de trap van bewustzijn gaan staan, dan ben ik een gelukkig mens!

De RelaxBus staat inmiddels niet meer op de parking, maar The Relax Company staat er meer dan ooit! Met een vernieuwde website, nieuwe programma’s en nieuwe collega’s die ik binnenkort aan je zal voorstellen.

thank-you-from-the-bybo-team-bybo-build-your-business-online-gkbuea-clipartNu wil ik iedereen bedanken die op één of andere manier mijn pad gekruist heeft en een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie avontuur: klanten, partners, vrienden, familie, … Voor het vertrouwen, de aanmoedigingen, de schouderklopjes, de glimlachen.. Maar ik wil vooral mijn echtgenoot Luc bedanken, want hij gelooft in mijn droom en steunt me door dik en dun.

 

xx lieve groetjes

Véronique

 

Een visie is als een droom : hij verdwijnt als we er niets mee doen. Doe iets kleins of doe iets groots Maar hou op met twijfelen en ga op avontuur. – Simon Sinek

15 jaar The Relax Company : bedankt!

Eén gedachte over “15 jaar The Relax Company : bedankt!

  • januari 6, 2017 om 10:47 am
    Permalink

    Véronique, wat een mooi artikel om te lezen. Je verwoording van wat je drijft, wat je voelt en verwezenlijkt is fijn om te lezen! Bewonderenswaardig!!
    Doe zo nog maar 15 jaartjes verder om mensen weer zin in het leven te doen krijgen door een luisterend oor te bieden en hen te “relaxen”…. Het kan zoveel betekenen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *