In de InspiratieBox worden medewerkers ertoe aangezet om vanuit een ontspannen toestand creatieve ideeën te laten opborrelen en deze te delen met de organisatie.

Met de InspiratieBox maakt u het stimuleren van creativiteit zichtbaar en tastbaar. Bovendien worden medewerkers aangemoedigd om tijd te maken voor een moment van ontspanning wat een extra ondersteuning biedt aan uw stresspreventiebeleid.

Nieuwe inspiratie heeft een bepaalde tijd nodig om te settelen. Na een dag hard werken of het geforceerd op zoek gaan naar een oplossing is het brein zo vol van ideeën dat een oplossing of idee uit blijft.  Tijdens een moment van rust verwijdert het brein nutteloze informatie of ideeën, waardoor enkel de zinvolle gedachten overblijven.  Bovendien  zorgt het direct noteren van goede ideeën ervoor dat het brein weer vrij is voor nieuwe ideeën.

Keep it simple!

De InspiratieBox is een eenvoudig en zeer toegankelijk concept om dit proces te stimuleren en te ondersteunen.

Ontdek hoe deze InspiratieBox uw gezondheidsbeleid kan ondersteunen en vraag het volledige InspiratieBox infodossier aan via info@relaxcompany.be of 02 460 15 07.

Inspiration Blog : Hoe creatief ben jij bij het vinden van oplossingen?

 

inspirationwork