Onze welzijnscoaches staan klaar om u te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf:

 

afbeelding1Véronique Maes

Oprichter & Zaakvoerder

Bedrijfscoach preventief gezondheidsbeleid

relaxation@work, inspiration@work, challenge@work, wellbeing@work

Hoe mijn verhaal begint met een droom : Mijn droom

Vanuit mijn professionele werkervaring in de ITwereld en nadien als hoogsensitieve zaakvoerder, ondernemer en welzijnscoach in de bedrijfswereld,  heb ik kunnen ervaren hoe belangrijk het is om een gezond evenwicht te bewaren in zowel je werk als je privéleven.

Mijn missie : Mensen samenbrengen en begeleiden bij het vinden van een gezonde balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


ellenEllen Van Praet

Business Partner & Welzijnscoach

massage@work, wellbeing@work, meditation@work, challenge@work

ellen@relaxcompany.be

 

Ik evolueerde van public relations tot lesgeefster kruidenleer (herborist), therapeutische/bedrijfsmasseuse en welzijnscoach.
Met eenvoudige maar doeltreffende middelen en inzichten hoop ik jou thuis te laten komen bij jezelf zodat je terug wat rust kan vinden in een hectische, “stress”rijke wereld. Als welzijnscoach bij The Relax Company kan ik deze missie telkens opnieuw met veel plezier uitdragen.

img_8634Sabrine Vandendriessche

Business Partner & Welzijnscoach

relaxation@work, wellbeing@work, challenge@work

sabrine@relaxcompany.be

 

Ons lichaam dagelijks voldoende aandacht geven, is in onze drukke samenleving voor velen een uitdaging. Zelf ben ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven actief geweest en daarna 12 jaar als shiatsu-therapeute, waterspecialist en welzijnscoach. Door met heel wat mensen te werken, heb ik nog meer het belang ervaren van een goed evenwicht tussen lichaam en geest en van een goede work/life balans. Stap per stap mensen hierin begeleiden – zodat ze in hun volle potentie en kracht kunnen staan – is tegelijk mijn missie en passie. Graag zet ik ook jou op een praktische manier op weg om meer bewust contact te maken met je lichaam en om zo helemaal tot rust te komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Anabel Schellekens

Welzijnscoach

massage@work

 

Na mijn studies Burgerlijk Ingenieur ging ik op zoek naar iets wat me meer in contact met mensen bracht. Minder in het hoofd en meer voelen. Zo heb ik 13 jaar als danseres en choreografe gewerkt, vooraleer ik aan mijn opleiding shiatsu relaxatietherapeute begon. Nu combineer ik beide. Ik maak graag direct contact met mensen. Vaak werken mensen uren met hun hoofd, en is de balans met het lichaam kwijt. Mijn focus bij The Relax Company ligt op lichaamsbewustzijn en ontspanning geven. Naast massages geef ik ook meridiaanyoga, massage voor kinderen, hedendaagse dans… en ben ik veel met gezonde voeding en allergieën bezig.

together

 

 

Voel jij je aangesproken tot onze filosofie en werkwijze?

Misschien word jij wel onze nieuwe collega?

Stuur je CV naar info@relaxcompany.be