De Company Wellbeing Challenge is een uniek gezondheidsbeleid dat een boost geeft aan de gezondheid van uw medewerkers en van uw bedrijf. 

Deze Challenge daagt u en uw medewerkers uit om gedurende 4 weken dagelijks 7 gezonde gewoontes onder de loep nemen die uw niveau van gezondheid en energie zullen bepalen.

Ook op het werk is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de leefgewoonten van medewerkers, hoewel gezondheid wordt bepaald door een combinatie van factoren die men als werkgever niet altijd in de hand heeft. Een gezondheidsbeleid heeft enkel kans op succes indien iedere werknemer de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid.

Schrijf nu in voor de Company Wellbeing Challenge en geef een boost aan het gezondheidsbeleid van uw bedrijf.

3 stappenplan, wat mag u verwachten?

Stap 1 – Company Wellbeing Challenge Coaching

Vanuit de Gezondheids Matrix brengen we structuur in het huidige preventief gezondheidsbeleid en bekijken we hoe de Company Wellbeing Challenge optimaal kan geïntegreerd worden binnen de organisatie.

Stap 2 – Company Wellbeing Challenge Kick-Off

Tijdens deze workshop dagen we de deelnemers uit om de 7 dagelijkse en gezonde gewoontes onder de loep te nemen. Een boeiende en ervaringsgerichte uiteenzetting om aan te tonen dat kleine en eenvoudige aanpassingen een grote impact hebben op onze gezondheid en energiemanagement.

Stap 3 – Company Wellbeing Challenge MOOC

Gedurende 4 weken worden uw medewerkers uitgedaagd om  de 7 gezonde gewoontes die tijdens de Wellbeing Challenge aan bod komen ook dagelijks toe te passen. Enkel op die manier kunnen ze vanuit deze persoonlijke challenge ervaren welke impact deze kleine veranderingen hebben op hun algemene gezondheid en energie. Deelnemers kunnen kiezen waar, wanneer en hoeveel tijd ze besteden aan de Challenge.

De Company Wellbeing Challenge start maandelijks en duurt telkens 4 weken.

Voor een volledig overzicht van dit programma, vraag vrijblijvend het Challenge@work dossier aan via het contactformulier.

challengework