Bent u op zoek naar inspiratie voor uw gezondheidsbeleid?

cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-shutterstock_161791544-1-1.jpg

Mensen met een job voelen zich doorgaans gezonder en meer tevreden dan niet-werkende mensen. Maar de levenskwaliteit van de beroepsactieve bevolking komt meer en meer onder druk te staan. Inzetten op een werkbare werkomgeving is belangrijk om mensen gezond en gemotiveerd aan de slag te houden. Gezonde en fitte werknemers presteren bovendien beter, verzuimen minder en zijn langer inzetbaar.

Een goed uitgewerkt preventief gezondheidsbeleid is dus geen overbodige luxe…

logow4bnew

 

Pijlers voor een positieve gezondheid : fysieke vitaliteit, mentaal welbevinden, emotionele balans en zingeving

 

 

Neem even de tijd en ontdek ons uniek en gevarieerd aanbod welzijnsprogramma’s :

  • Relaxation@work : Een verfrissend en ervaringsgericht welzijnsprogramma rond energiemanagement, stresspreventie en relaxatie.*
  • Wellbeing@work : Een gevarieerd aanbod workshops rond voeding, beweging, gezondheid en algemeen welzijn op de werkvloer.*
  • Challenge@work : Een Challenge die uw medewerkers uitdaagt om dagelijks 7 gezonde gewoontes onder de loep te nemen.*
  • Change@work : Met change@work reiken we diverse methodieken aan om mensen en organisaties te begeleiden in een “verandertraject”.
  • Massage@work : De bedrijfsmassages op het werk bieden elk seizoen een nieuwe ervaring : stoelmassage, penseelmassage, shiatsu break…
  • Meditation@work : Een relaxatieruimte met professionele begeleiding voor een moment van mentale rust en fysieke ontspanning.
  • Inspiration@work : De InspiratieBox stimuleert de creativiteit, de betrokkenheid en het welzijn van uw medewerkers.

Reeds meer dan 15 jaar is The Relax Company trendsetter in gezondheids en -welzijnsmanagement voor bedrijven en pleiten we voor het belang van een gezonde “Wheel 4Balance”.  Met onze welzijnsprogramma’s stimuleert u een gezonde werkomgeving met gezonde en gemotiveerde medewerkers.

Onze welzijnscoaches staan klaar om u te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf! Dus neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of schrijf u alvast in voor de HR&Wellbeing Breakfast Breaks of de Inspiration DigiClass Company 4Balance.

Fijne dag en hopelijk tot binnenkort!

The Relax Company Team

________________________________________

paperbackstack_550x498-fr

 

PS : We willen met u nog  dit “Kleine Feel Good Boekje” delen! Want we zijn allemaal wel op zoek naar een manier om ons gewoon “goed te voelen”.

Gratis E-Book : Download hier

________________________________

*Komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille

If you like us tell others