Onze Wellbeing Programs zijn erop gericht om de gezondheid, het welzijn, de energie en prestaties van uw medewerkers te verbeteren.

Een preventief gezondheidsbeleid legt de nadruk op het motiveren en/of ondersteunen van de medewerkers op het vlak van gezondheid. Het beleid focust op gezondheidsthema’s zoals voldoende bewegen, lang zitten onderbreken, evenwichtig eten en je goed in je vel voelen op het werk.

cropped-Wellbeing22.jpg

Onze wellbeing@work programma’s zijn erop gericht om de gezondheid, het welzijn, de energie en prestaties van uw medewerkers te verbeteren: Move@work, Food@work, Mind@work, Fun@work, Feelgood@work

“Het was helemaal prima! Veronique dacht met ons mee om de activiteit aan te passen aan onze collega’s. Fijne samenwerking”

Alle Wellbeing programma’s kunnen “à la carte” geselecteerd worden, duren gemiddeld 1 tot 2 uur  en worden gegeven in het Nederlands, Frans en Engels.

Bent u ervan overtuigd dat het voor uw bedrijf of organisatie de juiste tijd is om werk te maken van een preventief gezondheidsbeleid of meer aandacht te schenken aan het algemeen welzijn van uw medewerkers? Maak dan gebruik van het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. U kan ons uiteraard ook steeds telefonisch bereiken via 02 460 15 07 of via email info@relaxcompany.be

“heel relevante en interessante first approach met veel bruikbare tips”

 

wellbeingwork