Bent u bedrijfsleider, HR manager of leidinggevende en bent u betrokken bij het welzijns – of gezondheidsbeleid van uw organisatie? Heeft u een nauwe band met uw bedrijf en uw collega’s? Heeft u het gevoel dat er de komende jaren nog ingrijpende veranderingen zullen plaatsvinden? Vindt u dat de oude manier van “werken” niet langer volstaat? Wenst u een bijdrage te leveren aan een gezonder bedrijf en een betere wereld?

Dan is deze Company 4Balance Inspiration Class voor u!

cropped-Relax-Company-Logo-docklein.jpg

 

Is uw bedrijf in balans? Net zoals we als mens 4 intelligenties hebben die bij voorkeur harmonieus samenwerken om fit en gezond te zijn, heeft uw organisatie ook een fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensie nodig om gezond en in balans te zijn.

 

Gratis Inspiration Class – Company 4Balance

Deze online  Inspiration Class geeft de kans om uzelf en uw organisatie te bekijken vanuit deze 4 krachten.

Schrijf u in voor de Inspiration Class Company 4Balance en krijg toegang tot :

  • Checklist “Company 4Balance” 

Deze Company 4Balance Checklist brengt de 4 dimensies van uw organisatie in kaart. De resultaten geven de mogelijkheid om op een andere manier naar uw bedrijf te kijken, en bieden tevens inspiratie en inzicht voor een nieuwe manier van werken, zowel op persoonlijk als op organisatorisch vlak.

  • E-book “Wheel 4Balance”  

Wie veranderingen in zijn organisatie wenst door te voeren, zal hiervoor eerst aan zichzelf moeten werken.   Dit E-Book richt zich naar mensen die willen werken aan hun zelfbewustzijn, die hun passie willen delen in wat ze doen, die willen leven vanuit hun authenticiteit.  Mensen die voor zichzelf weten te zorgen en op zoek zijn naar een fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans.

  • White Paper “7 stappen voor een duurzaam gezondheidsbeleid”

Zeven belangrijke stappen voor een duurzaam gezondheidsbeleid zodat u vol nieuwe inzichten en inspiratie in uw bedrijf aan de slag kan gaan.

Bent bereid om aan zelfreflectie te doen?

Voor zover het huidige wetenschappelijk onderzoek heeft kunnen bepalen, functioneren de 4 intelligentievormen onafhankelijk van elkaar, maar kunnen ze elkaar wel degelijk beïnvloeden. Bewust leven en werken vanuit deze 4 intelligentievormen, kan u helpen om ingewikkelde situaties op een andere manier te bekijken en een andere verhouding te vinden waardoor uzelf of de situatie weer in balans komt.

Drie basisprincipes

  • wheel4balanceElke balans is uniek

In elk individu, organisatie, samenleving of situatie zijn de 4 intelligentie vormen aanwezig.Er bestaat geen ideale verhouding en deze verschilt per situatie en per persoon; Werken met dit model is vooral om ervan bewust te worden waar men staat.

  • Balanceer vanuit alle vermogens

Dit model verwijst naar de verschillende intelligentie vermogens die we als mens, organisatie of samenleving hebben en stimuleert het gebruik van zowel de fysieke, mentale, emotionele en spirituele intelligentie.

  • Iedereen heeft een eigen voorkeur

De 4 krachten zijn steeds aanwezig maar iedereen heeft een eigen voorkeur om vanuit een bepaalde kracht te leven of te werken.

Deze gratis Inspiration Class is een “eye-opener” voor mensen en organisaties die vanuit een gezonde balans op zoek zijn naar vernieuwing maar met beide voeten op de grond willen blijven staan!

Schrijf u in en ga onmiddellijk van start, het is volledig gratis !