Onze welzijnscoaches staan klaar om u te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf:

 

afbeelding1Véronique Maes

Zaakvoerder, Health & Wellbeing Coach, Relaxatietherapeut, Master Burn-out

Bedrijfscoach preventief gezondheidsbeleid

relaxation@work, inspiration@work, challenge@work, wellbeing@work

Hoewel ik mijn werk ervaar als een missie om anderen te helpen bij het vinden van een gezond evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak, heb ik geleerd om in eerste instantie goed voor mezelf te zorgen. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om een gezond evenwicht te bewaren in zowel je werk als je privéleven. De laatste 15 jaar heb ik me daarom professioneel verdiept en heb ik me gespecialiseerd in welzijnsmanagement voor bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn collega’s en vanuit onze programma’s een positieve bijdrage kan leveren aan het algemene welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.

Hoe mijn verhaal begint met een droom : Mijn droom

 


ellenEllen Van Praet

massage@work, wellbeing@work, meditation@work, challenge@work

ellen@relaxcompany.be

 

 

Ik evolueerde van public relations tot lesgeefster kruidenleer (herborist), therapeutische/bedrijfsmasseuse en welzijnscoach.
Met eenvoudige maar doeltreffende middelen en inzichten hoop ik jou thuis te laten komen bij jezelf zodat je terug wat rust kan vinden in een hectische, “stress”rijke wereld. Als welzijnscoach bij The Relax Company kan ik deze missie telkens opnieuw met veel plezier uitdragen.

 

sabrine

Sabrine Vandendriessche

relaxation@work, wellbeing@work, challenge@work

sabrine@relaxcompany.be

 

 

Ons lichaam dagelijks voldoende aandacht geven, is in onze drukke samenleving voor velen een uitdaging. Zelf ben ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven actief geweest en daarna 12 jaar als shiatsu-therapeute, waterspecialist en welzijnscoach. Door met heel wat mensen te werken, heb ik nog meer het belang ervaren van een goed evenwicht tussen lichaam en geest en van een goede work/life balans. Stap per stap mensen hierin begeleiden – zodat ze in hun volle potentie en kracht kunnen staan – is tegelijk mijn missie en passie. Graag zet ik ook jou op een praktische manier op weg om meer bewust contact te maken met je lichaam en om zo helemaal tot rust te komen.

together

 

Voel jij je aangesproken tot onze filosofie en werkwijze?

Misschien word jij wel onze nieuwe collega?

Stuur je CV naar info@relaxcompany.be