Onze welzijnscoaches staan klaar om u te begeleiden bij het uitwerken van een inspirerend gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf:

 

afbeelding1Véronique Maes

Oprichter & Zaakvoerder

Bedrijfscoach preventief gezondheidsbeleid

relaxation@work, inspiration@work, challenge@work, wellbeing@work

Hoewel het “zorgen voor anderen” van nature in me zit, had ik niet meteen de ambitie om er mijn beroep van te maken, Maar op een dag had ik geen andere keuze. Het “zorgen voor” is ondertussen geëvolueerd naar “delen met”. Het is dan ook met heel veel overtuiging en passie dat ik in de bedrijfswereld mijn kennis en ervaring deel rond welzijn & gezondheid en het vinden van een gezonde balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.
Hoe mijn verhaal begint met een droom : Mijn droom

ellenEllen Van Praet

Business Partner & Welzijnscoach

massage@work, wellbeing@work, meditation@work, challenge@work

ellen@relaxcompany.be

 

Ik evolueerde van public relations tot lesgeefster kruidenleer (herborist), therapeutische/bedrijfsmasseuse en welzijnscoach.
Met eenvoudige maar doeltreffende middelen en inzichten hoop ik jou thuis te laten komen bij jezelf zodat je terug wat rust kan vinden in een hectische, “stress”rijke wereld. Als welzijnscoach bij The Relax Company kan ik deze missie telkens opnieuw met veel plezier uitdragen.

img_8634Sabrine Vandendriessche

Business Partner & Welzijnscoach

relaxation@work, wellbeing@work, challenge@work

sabrine@relaxcompany.be

 

Ons lichaam dagelijks voldoende aandacht geven, is in onze drukke samenleving voor velen een uitdaging. Zelf ben ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven actief geweest en daarna 12 jaar als shiatsu-therapeute, waterspecialist en welzijnscoach. Door met heel wat mensen te werken, heb ik het belang ervaren van een goed evenwicht tussen lichaam en geest . Vanuit onze welzijnsprogramma’s zet ik ook jou op een praktische manier op weg om meer bewust contact te maken met je lichaam en om zo helemaal tot rust te komen.

nathalie

Nathalie Van Audenhove

Business Partner & Welzijnscoach

challenge@work

nathalie@relaxcompany.be

 

Als Mind & Body coach wens ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren naar meer balans tussen privé en werk, en bewuster om te gaan met lichaam en geest.  Als ervaringsdeskundige kan ik de weg tonen naar een beter evenwicht tussen het DENKEN en het VOELEN, waardoor je opnieuw flow en energie kan ervaren.  Via The Relax Company kan ik mijn persoonlijke ervaringen inzetten om bedrijven te gaan ondersteunen en begeleiden in hun welzijns- en gezondheidsbeleid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anabel Schellekens

Welzijnscoach

massage@work

info@relaxcompany.be

 

Na mijn studies Burgerlijk Ingenieur ging ik op zoek naar iets wat me meer in contact met mensen bracht. Minder in het hoofd en meer voelen. Zo heb ik 13 jaar als danseres en choreografe gewerkt, vooraleer ik aan mijn opleiding shiatsu relaxatietherapeute begon. Nu combineer ik beide. Ik maak graag direct contact met mensen. Vaak werken mensen uren met hun hoofd, en is de balans met het lichaam kwijt. Mijn focus bij The Relax Company ligt op lichaamsbewustzijn en ontspanning geven. Naast massages geef ik ook meridiaanyoga, massage voor kinderen, hedendaagse dans… en ben ik veel met gezonde voeding en allergieën bezig.

 

kim

Kim Deltenre

Natuurvoedingsadviseur

wellbeing@work, food@work

info@relaxcompany.be

 

Wat je eet heeft niet alleen effect op hoe je lichaam er uit ziet maar ook op je gezondheid, je energiepeil en je geluk. Daarom is goed eten zo belangrijk voor je. Als natuurvoedingsadviseur heb ik als missie om mijn passie voor natuurvoeding zo veel mogelijk te delen en te laten zien dat gezond en natuurlijk eten helemaal niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn.  Samen met The Relax Company werk ik workshops uit rond food@work. Dit kan gaan van hoe meer energie uit je voeding halen tot snelle en gezonde ontbijt- en lunchtips, het effect van voeding op je stresslevel en op je slaap, gezonde tussendoortjes, gezonde maaltijden in de bedrijfskantine… en zoveel meer!

together

 

Voel jij je aangesproken tot onze filosofie en werkwijze?

Misschien word jij wel onze nieuwe collega?

Stuur je CV naar info@relaxcompany.be